Shopbuddies.de en cashbackdeals.de zijn genomineerd voor de Deutsche Bonus Awards!

For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

We zijn blij te kunnen vermelden dat “www.shopbuddies.de en www.cashbackdeals.de” genomineerd zijn in de categorie “Cashback” bij de Deutsche Bonus Awards.

Bijna driekwart van de Duitsers maakt gebruik van loyaliteitsprogramma’s. Daarmee zitten ze ruim boven het Europese gemiddelde, dus de stem van de klanten is het belangrijkste beoordelingscriterium voor de awards. Er wordt gestemd in 8 hoofdcategorieën met elk 4 verschillende subcategorieën die het holistische klantentraject weergeven. Een van de subcategorieën is cashback, in deze categorie is ShopBuddies genomineerd.

De komende drie weken kunt u hier stemmen op uw favoriete cashback website/platform: dba2022 (sslsurvey.de)

Over ShopBuddies
ShopBuddies is het startpunt voor online winkelen met cashback. Met uitgebreide winkelinformatie, producttrends, inspiratie en cashback bij meer dan 35.000 aangesloten webshops in Europa. Ook Duitse webshops zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod. ShopBuddies is een online shopping + cashback gids die bezoekers helpt het gewenste product of dienst online te vinden en te kopen met cashback. Bijvoorbeeld kleding en schoenen, maar ook elektronica en vakanties.

ShopBuddies heeft het allemaal. Meer dan 8 miljoen leden shoppen al online met cashback korting. ShopBuddies is achter de schermen altijd bezig om de voorwaarden voor de leden te verbeteren en heeft goed contact met adverteerders. Zo staat Shopbuddies bekend om het weggeven van de hoogste cashback, maar ook om snelle uitbetalingen. Dankzij de goede relaties kun je direct een uitbetaling aanvragen nadat de webshop je bestelling heeft goedgekeurd. Je hoeft dus niet te wachten tot de webshop de vergoeding daadwerkelijk is overgemaakt aan ShopBuddies. Bent je ook een tevreden lid van Shopbuddies? We stellen je stem erg op prijs.

Deutsche Bonus Awards

Share This