Orangebuddies Media is aanwezig op IAB Forum Italië op 15 en 16 november in Milaan

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in olandese e inglese americano. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto in una delle lingue alternative disponibili. Puoi cliccare su uno dei links per cambiare la lingua del sito in un’altra lingua disponibile.

Na een volledig online en hybride editie keert het belangrijkste digitale innovatie-evenement van Italië terug naar de beurs van Milaan. En daar zijn we blij mee. Meer dan 3.500 vierkante meter om elkaar weer te ontmoeten, kennis te maken met de diensten van digitale marketing bedrijven.

We kijken ernaar uit om onze partners persoonlijk te ontmoeten, maar ook om nieuwe organisaties te ontmoeten. IAB Italia is de Italiaanse tak van de belangrijkste vereniging op het gebied van digitale reclame wereldwijd en vertegenwoordigt de hele keten van de online communicatiemarkt in Italië. Sinds 1998 bevordert het de samenwerking tussen de leden met als doel de ontwikkeling van normen, onderzoek, certificeringen, opleidingsactiviteiten en ontmoetingsplaatsen om de industrie en de beste praktijken van digitale reclame te bespreken.

Het werk van IAB is erop gericht een duurzame toekomst voor digitale reclame op te bouwen en bedrijven alle instrumenten te geven om de uitdagingen van het heden en de toekomst aan te gaan. Bent u ook aanwezig? Laat het ons weten. We kunnen vooraf een ontmoeting regelen om elkaar weer te zien of om wat zaken te bespreken.

IAB forum

Share This