Orangebuddies Media en Scoupy werken samen!

Ci spiace, ma questo articolo è disponibile soltanto in olandese e inglese americano. Per ragioni di convenienza del visitatore, il contenuto è mostrato sotto in una delle lingue alternative disponibili. Puoi cliccare su uno dei links per cambiare la lingua del sito in un’altra lingua disponibile.

Zowel Orangebuddies Media als Scoupy zijn toegevoegd aan Cashback Holding van DEGIRO-oprichters Niels Klok en Jasper Anderluh en Ohpen-oprichter Erik Drijkoningen. Het doel is om de grootste cashback community van Europa te worden.

Het is de bedoeling dat we apart blijven opereren. Orangebuddies zal zich richten op de online cashbackmarkt (webwinkels) en Scoupy zal zich richten op de cashbackacties bij supermarkten en winkels. Er is al wel een samenwerking opgezet. Een aantal van de online cashback deals van OrangeBuddies zijn toegevoegd aan het aanbod van Scoupy. Je vindt ze in de Scoupy app en website onder het kopje ‘webshops’.

Het was tijd om kennis te maken om te kijken hoe we van elkaar konden leren. De teams kwamen bijeen op het kantoor van Sniptech en APC op de Amsterdamse Zuidas voor een presentatie en een borrel.

Scoupy meeting

Share This