Groot nieuws voor ons label Shopbuddies: Vanaf vandaag de beste cashback voorwaarden in de markt

Désolé, cet article est seulement disponible en néerlandais, anglais américain et espagnol européen. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans l’une des autres langues disponibles. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

ShopBuddies is een online shopping platform, beschikbaar in tien landen, dat de hoogste cashback geeft op je online aankopen. Als je naar de website van ShopBuddies in jouw land gaat, kun je op een van de links van de aangesloten webwinkels klikken en een aankoop doen. ShopBuddies betaalt vervolgens een deel van je aankoopbedrag terug. Hiervoor moet je wel (gratis) lid zijn van ShopBuddies. De leden van Shopbuddies kunnen zelfs meer korting krijgen met kortingscodes en speciale acties. De aangesloten webwinkels op ShopBuddies geven aan of er een kortingscode of speciale actie beschikbaar is.

Wij zijn achter de schermen altijd bezig om de voorwaarden voor de leden van ShopBuddies te verbeteren. Daarom hebben we een belangrijke wijziging doorgevoerd in onze voorwaarden: je kunt nu direct een uitbetaling aanvragen als je aankoop is goedgekeurd door de adverteerder en hoeft niet meer te wachten tot wij de uitbetaling zelf hebben ontvangen!

Alle voordelen op een rij:
– Shopbuddies leden profiteren van extra snelle uitbetalingen
– Leden hoeven nooit meer 60 dagen te wachten tot een transactie de status ‘Betaalbaar’ krijgt
– Leden kunnen de cashback laten uitbetalen bij een goedgekeurd saldo van 1,00 of meer

Share This