Takeover of loyalty program NuCash

Désolé, cet article est seulement disponible en néerlandais et anglais américain. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans l’une des autres langues disponibles. Vous pouvez cliquer l’un des liens pour changer la langue du site en une autre langue disponible.

OrangeBuddies Media heeft in januari 2014 spaarprogramma NuCash overgenomen. In 2013 was eigenaar VIP Online Media al een samenwerking aangegaan met OrangeBuddies Media voor het onderhoud en beheer van het spaarprogramma. NuCash is in 2013, bij het aangaan van de samenwerking, reeds overgezet naar het cashback platform van OrangeBuddies Media.

NuCash in goede ‘cashback’ handen

OrangeBuddies Media heeft vergaande kennis op het gebied van cashback- en spaarprogramma’s en heeft reeds meerdere cashbacklabels in binnen- en buitenland ontwikkeld. Naast de ontwikkeling van cashbackwebsites draagt OrangeBuddies Media ook zorg voor het beheer en onderhoud van de websites en kan ze cashbackwebsites voor externe partijen ontwikkelen via haar whitelabel cashback platform. De cashbackwebsites maken gebruik van een geavanceerde in-house ontwikkelde techniek, waarmee de aankopen en activiteiten van de leden op de site en op de websites van aangesloten winkels worden gevolgd. NuCash-takeover-2014

Uitbreiding NuCash websites

Met de volledige overname van de cashback-/spaarprogramma’s van NuCash in Nederland en België versterkt OrangeBuddies Media haar positie binnen de cashbackmarkt. Met circa 150.000 actieve leden in Nederland en België is NuCash een prominente speler in de markt. De strategie van NuCash wordt grotendeels voortgezet, maar met de kennis van OrangeBuddies Media zal de website verder worden geprofessionaliseerd en uitgebreid. Zowel de wensen van de leden als die van de adverteerders zullen hierin een belangrijke rol spelen.

Share This