Nieuw: Cashback vergelijker energie, internet, verzekering

Je nám líto, tato položka je k dispozici pouze v% LANG :,: a%. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in one of the available alternative languages. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Energie, internet en autoverzekering… Zaken waar we niet zonder kunnen, maar waaraan we niet meer geld willen besteden dan nodig. Door een volledige integratie van vergelijkingstools binnen diverse cashbackwebsites kunnen consumenten nu nog meer geld besparen op energie, internet en autoverzekering. Een extra bespaarmogelijkheid op de cashbackwebsites van OrangeBuddies Media die een overzichtelijke vergelijking bieden, eenvoudige overstapmogelijkheid en dubbel voordeel met cashback. Cashback vergelijking autobverzekering

Vergelijken met cashback

Op cashbackwebsites als CashbackKorting.nl, LadyCashback.nl en ShopBuddie.nl kan nu maandelijks nog meer geld worden bespaard door integratie van vergelijkingstools voor energie, internet en autoverzekering. De integratie van vergelijkingstools is een samenwerking met Komparu en Pricewise. Voordeel voor de consument is dat binnen het cashbackplatform een check kan worden gedaan van de diverse aanbieders in de markt in combinatie met de te ontvangen cashback per aanbieder.

Gemakkelijk en direct overstappen

De verschillende vergelijkingstools op de OrangeBuddies Media cashback platformen zijn eenvoudig te gebruiken. Consumenten zien hiermee binnen enkele minuten of hun aanbieder van energie, internet en autoverzekering nog steeds de goedkoopste is en of ze niet teveel betalen voor deze producten. De overzichtelijke vergelijkingen bieden een gemakkelijke en directe overstapmogelijkheid, waarbij de consument tevens een cashback vergoeding ontvangt. Dubbel geld besparen dus!

Online geld besparen

De cashbackwebsites van OrangeBuddies Media zijn breed georiënteerde online shopping platformen die meerdere bespaarmogelijkheden voor de consument combineren. Integratie van de nieuwe vergelijkingstools was dan ook een logische stap. Er wordt bekeken of ook andere producten met een vergelijkingstool kunnen worden aangeboden en of er vergelijkbare samenwerkingen kunnen worden opgezet voor buitenlandse cashbackwebsites als CashbackDeals.de en CashbackReduction.fr.

Share This