Welkom bij OrangeBuddies!

OrangeBuddies Media zag eind 2009 het levenslicht en heeft vanaf vandaag ook haar eigen website. We zitten niet graag stil, getuige het overzicht met onze reeds gerealiseerde projecten. Cashback is ons motto en daar kan je enorm veel kanten mee op. Creativiteit en cashback: De ideale basis voor een interessante en uitdagende nieuwe markt in Nederland.

Cashbackmarkt groeit in Nederland

In Nederland staat cashback nog in de kinderschoenen (als je vergelijkt met Amerika en Engeland). Deze twee termen gaan in ons land nog niet hand-in-hand. En daar moet verandering in komen. Wij Nederlanders zijn dol op kortingen, aanbiedingen en acties En geld terug krijgen elke keer als je online koopt, wie wil dat nu niet? Cashback in Nederland op de kaart zetten, is onze uitdaging! Nederlanders zijn over het algemeen wat sceptisch, want waar krijg je zomaar korting? Ze denken altijd aan het bekende addertje, maar die is er niet bij cashback. Tezamen met de groei van het aantal online bestedingen in Nederland een interessante combinatie.

Start je eigen ShopConcept

In december 2009 zijn we gestart met Shopbuddie.nl, ons eerste concept, wat al snel werd gevolgd door Cashbackkorting.nl. Inmiddels hebben een overdosis aan ideeen en een dynamische markt ervoor gezorgd dat het niet bij deze twee websites is gebleven. Cashback biedt veel mogelijkheden, ook voor bestaande bedrijven en organisaties. Naast de ontwikkeling van eigen concepten, ontwikkelen wij ook whitelabel shopconcepten. Denk aan een goed doel dat haar leden de mogelijkheid biedt om, binnen hun eigen site, te shoppen bij ruim 2.000 webshops en het geld wat ze daarmee verdienen te doneren aan het goede doel. Maar ook voor omroepen, kranten, verenigingen en bedrijven met een eigen klanten- en/of ledenbestand is een vergelijkbaar concept denkbaar. Jij biedt je klanten een interessant shopconcept en wij doen de rest. Zowel de ontwikkeling van het concept als het updaten van de content en de customer service liggen bij OrangeBuddies Media. Zie jij mogelijkheden binnen jouw bedrijf of wil je weten welke toepassingen wij zien? Wij zijn altijd bereikbaar en komen graag met jou in contact. Het begin van de lente bezorgt menigeen de kriebels, zo ook ons. Op dit moment zijn we bezig met een aantal nieuwe concepten. Wil je weten wat? Hou dit blog in de gaten. Zodra we een tipje van de sluier oplichten, ben jij de eerste die het hoort! Terug naar blogberichten

Share This